Μόνικα Μπελούτσι

Η Μόνικα Μπελούτσι έχει καταφέρει να απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα καθώς τα γαλλικά ΜΜΕ την απαθανάτισαν να κάνει βόλτες κρατώντας το χέρι του γνωστού σκηνοθέτη, Τιμ Μπάρτον και όπως καταλαβαίνεις έγινε χαμούλης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Αυτή τη φορά, μας δίνει έναν ακόμη λόγο να ασχοληθούμε μαζί της καθώς φωτογραφίζεται για λογαριασμό του περιοδικού “Wall Street Italia” και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό αφού είναι εκθαμβωτική.

Η Μόνικα Μπελούτσι φορώντας ένα μαύρο κορμάκι ποζάρει με τα σαγηνευτικό της βλέμμα στον φωτογραφικό φακό και για μια ακόμη φορά γίνεται viral! Και να σου πούμε σε αυτό το σημείο πως είναι 58 ετών και όσο μεγαλώνει μας αρέσει ακόμη περισσότερο αφού ο χρόνος της φέρεται με τον καλύτερο τρόπο και συνεχίζει να προκαλει εγκεφαλικά.

Η ηθοποιός μπορεί να είναι 58 ετών αλλά κάλλιστα θα μπορούσε κανείς να πει πως μοιάζει μια γυναίκα 40 ετών καθώς το πρόσωπο της και όλο της το physic είναι απλά μοναδικό και όλοι αναρωτιούνται αν έχε βρει το ελιξίριο της νεότητας!

Ας μας το πει κάποια στιγμή γιατί μας ενδιαφέρει πολύ! Έστω να μας δώσει μια μικρή συμβουλή γιατί μέχρι στιγμής το μόνο που λέει είναι πως τρώει συνέχεια ζυμαρικά και αυτό δε γίνεται να το κάνουμε βρε Μόνικα γιατί δεν έχουμε το δικό σου DNA!

 

Τσέκαρε και αυτά: