Μόνικα Μπελούτσι

H Μόνικα Μπελούτσι έχει σχέση με τον Τιμ Μπάρτον και ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει σε τούτο τον πλανήτη!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του Paris Match, η γνωστή ηθοποιός και ο σκηνοθέτης έχουν έρθει πολύ κοντά και μια κοινή τους φωτογραφία αποκαλύπτει πως κάνουν… παρέα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το γαλλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει πως οι δυο του ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και πως δε σταματούν να περνούν πολλές ώρες μαζί! Η πρώτη φορά που γνωρίστηκαν ήταν το 2006 στις Κάννες αλλά ξανασυναντήθηκαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Λιόν όπου και ο γνωστός σκηνοθέτης έλαβε βραβείο από τα χεράκια της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Match (@parismatch)

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι μαζί τους τελευταίους τέσσερις μήνες και το περιοδικό θα κυκλοφορήσει με λεπτομερέστατο ρεπορτάζ την Πέμπτη 23/2.

Οι δυο τους είναι single τα τελευταλια χρόνια και είχαν αφοσιωθεί στην καριέρα τους γιατί χωρισαν από μεγάλες σχέσεις αλλά από ότι φαίνεται τα άστρα και τα ζώδια αποφάσισαν πως ήρθε ο καιρός να σμίξουν!

Πολλές είναι οι φήμες που ήθελαν τη Μόνικα Μπελούτσι να είναι καλά στην προσωπική της ζωή αλλά κανείς δεν περίμενε πως θα έχει έρθει κοντά με τον σκηνοθέτη!

Τσέκαρε και αυτά: