Μουντιάλ 2022

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει και σε λιγότερο από ένα μήνα, θα έχουμε την πρώτη σέντρα του Μουντιάλ 2022, στη Μέση Ανατολή, το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά χειμώνα.

Ο ΑΝΤ1 είναι το πρώτο ιδιωτικό κανάλι στην Ελλάδα που θα μεταδώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Για πρώτη φορά στην ιδιωτική τηλεόραση, και μέσω streaming, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία θέασης πιο ολοκληρωμένη από ποτέ, με κάλυψη όλων των αγώνων σε όλες τις συσκευές και πάνω από 300 ώρες ειδικά διαμορφωμένου προγράμματος στο ΑΝΤ1+.

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022, στα Village Cinemas @ The Mall πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου, στην οποία παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους η καινούρια διαφημιστική καμπάνια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ για το Μουντιάλ, η οποία θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, αλλά και η «11αδα» που θα αναλάβει τις περιγραφές και τις παρουσιάσεις των εκπομπών του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος του πλανήτη, του FIFA World Cup Qatar 2022 ΤΜ.

Επίσης,, ανακοινώθηκε ότι το Μουντιάλ Γυναικών 2023, που θα διεξαχθεί από 20 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου, σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, θα είναι στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Στέφανος Αβραμίδης και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος του ΑΝΤ1.

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησαν ο Γιώργος Λεβέντης, Managing Director ANT1 TV, Μακεδονία TV & ANTENNA STUDIOS, ο Τζώρτζης Ποφάντης, Chief Content Officer ΑΝΤ1 TV, και ο Βασίλης Δεληκούρας, General Manager SVOD Services του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ο Γιώργος Λεβέντης δήλωσε μεταξύ άλλων: “Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ είναι πάντα στην καρδιά των κορυφαίων γεγονότων. Είμαστε πολύ περήφανοι που πήραμε τα αποκλειστικά δικαιώματα του FIFA World Cup Qatar 2022 και από 20 Νοεμβρίου στήνουμε τη μεγαλύτερη κερκίδα για γυναίκες και άντρες που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Η σημαντικότερη παγκόσμια ποδοσφαιρική διοργάνωση είναι εδώ, στον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+, και όλοι ανυπομονούμε να απολαύσουμε τους 64 συναρπαστικούς αγώνες της”.

Μουντιάλ 2022

Ο Τζώρτζης Ποφάντης δήλωσε μεταξύ άλλων: “Μετά το Εuro 2021, έρχεται στον ΑΝΤ1 άλλη μία σπουδαία ποδοσφαιρική διοργάνωση: το Μουντιάλ 2022 από το Κατάρ. Ανυπομονώ, ως στέλεχος του ΑΝΤ1, αλλά και ως φίλαθλος, για το Μουντιάλ, που θα προσφέρουμε στον Έλληνα τηλεθεατή μέσα από τις υπηρεσίες του Ομίλου. Ένα ιδανικό σενάριο για μένα είναι να δούμε τον ΑΝΤ1 να σκοράρει στην τηλεθέαση και τον Μέσι να σηκώνει το παγκόσμιο κύπελο”.

Ο Βασίλης Δεληκούρας δήλωσε μεταξύ άλλων: “Είμαστε πολύ περήφανοι για την πλήρη τηλεοπτική κάλυψη που έχουμε ετοιμάσει στον Όμιλο ΑNT1 για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός στον πλανήτη που ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα. Μέσω της υπηρεσίας ANT1+, εξασφαλίζουμε τη δυνατότητα παρακολούθησης της διοργάνωσης ανά πάσα στιγμή και σε οποιαδήποτε συσκευή, δίνοντας την ευελιξία στους συνδρομητές μας να ‘ζήσουν στον παλμό του Μουντιάλ’ με όποιον τρόπο εξυπηρετεί καλύτερα την καθημερινότητά τους και να απολαύσουν όχι μόνο τους αγώνες, αλλά και όλο το ειδικά διαμορφωμένο ποδοσφαιρικό περιεχόμενο του ΑΝΤ1+”.

Με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ δημιούργησε τη διαφημιστική καμπάνια «Περιμένεις Μουντιάλ;».

Ο κύριος στόχος της είναι η ανάδειξη της τεράστιας προσμονής του κοινού για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη. Το τηλεοπτικό σποτ παρουσιάζει τη σουρεάλ συνθήκη αντρών σε… «ενδιαφέρουσα». Κάτω από την μπλούζα τους, όμως, δεν κρύβεται μια φουσκωμένη κοιλιά, αλλά η επίσημη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022! Οι γυναίκες όχι μόνο δεν δυσανασχετούν, αλλά συμμετέχουν κι αυτές ενεργά στην προσμονή του «χαρμόσυνου» γεγονότος, γιατί το Μουντιάλ απευθύνεται σε όλους!

Τσέκαρε κι αυτό:

Σπύρος Μαρτίκας : Η νέα αποκάλυψη για τη σχέση του