Μουντιάλ 2022

Οι διοργανωτές του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ επέλεξαν να κάνουν μια πολύ ιδιαίτερη τελετή έναρξης και στη σκηνή εμφανίστηκε ο πασίγνωστος ηθοποιός, Μόργκαν Φρίμαν ο οποίος είχε μια πολύ ιδιαίτερη συζήτηση με τον Ghanim Al Muftah.

Ο γνωστός ηθοποιός με την εμβληματική παρουσία και τη φωνή που θα μπορούσε να κάνει μόνο σπικάζ για βιβλία αυτοβελτίωσης, ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και στο χέρι του είδαμε ένα μπεζ γάντι το οποίο προκάλεσε πολλές απορίες ενώ κανείς δεν περίμενε να τον δει! Αλλά οι Καταριανοί φαίνεται πως είναι γεμάτοι εκπλήξεις!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΔΩ 

Ο ηθοποιός φορούσε στο αριστερό του χέρι ένα μπεζ γάντι το οποίο χρησιμοποιήθηκε για ιατρικούς λόγους και δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε να το φορά.


Σύμφωνα με τη Marca, το αξεσουάρ που φορά ο ηθοποιός και το είδαμε ξανά στην έναρξη του Μουντιάλ 2022, χρησιμοποιείται από τον ίδιο διότι το 2008 είχε ένα τροχαίο ατύχημα όπου και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Ο ηθοποιός είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι καθώς το νεύρο είχε υποστεί σοβαρή ζημιά και τον άφησε παράλυτο στο συγκεκριμένο σημείο.

Το συγκεκριμένο γάντι είναι ελαστικό και σφίγγει το χέρι με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται η καλή ροή του αίματος στο σημείο. Δε χρειάζεται να το φορά διαρκώς αλλά επιλέγει να το χρησιμοποιεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις πιθανότατα γιατί αγχώνεται και θέλει να νιώθει ασφαλής.

Τσέκαρε και αυτό

Μουντιάλ 2022 : Η Ντόχα μέσα από ένα 4Κ βίντεο

Dry texting : Τι είναι και πώς βλάπτει τις σχέσεις