Μουντιάλ 2022

Η Ιαπωνία είναι μια από τις χώρες που συμμετέχουν στο Μουντιάλ 2022 και οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν καταφέρει για μια ακόμη χρονιά να δώσουν το καλό παράδειγμα, καθώς η συμπεριφορά τους είναι άψογη στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι που βρίσκονται στο Κατάρ έγιναν viral όταν ο φακός τους απαθανάτισε να μαζεύουν τα σκουπίδια τους μετά το τέλος του αγώνα με τη Γερμανία, και ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση έκαναν οι παίκτες της ομάδας οι οποίοι καθάρισαν τα αποδυτήρια στα οποία περάσαν χρόνο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένας φίλαθλος, όμως, κατάφερε να γίνει viral, αρκετά νωρίτερα, καθώς εμφανίστηκε στην κερκίδα κρατώντας ένα χαρτί το οποίο είχε ένα μήνυμα με αποδέκτη.. το αφεντικό του!

“Αγαπητό αφεντικό, σε ευχαριστώ για τις δυο εβδομάδες άδειας”, έγραφε το μήνυμα του!

O άνδρας που βρέθηκε στο Κατάρ για το Μουντιάλ 2022 και με ένα τεράστιο χαμόγελο έστειλε το μήνυμα του! Και αμέσως η εικόνα του έκανε τον γύρο του διαδικτύου!

Πολλά είναι τα αστεία περιστατικά τα οποία έχουμε δει μέχρι στιγμής ενώ και οι συγκινητικές στιγμές δεν λείπουν από τη μεγάλη διοργάνωση καθώς υπάρχουν ομάδες οι οποίες χάνουν και οι οπαδοί στεναχωριούνται.

 

Τσέκαρε και αυτό :

Σειρές Netflix : Το “Ηot Skull” έρχεται

Συμβουλές διατροφής : Πρέπει να ξεκινήσεις γυμναστική