Μουντιάλ 2022

Το Ιράν σκέφτεται να προκαλέσει μια επίθεση στο Μουντιάλ 2022 για να τραβήξει την προσοχή της παγκόσμιας κοινότητας αφού πολλοί ασχολούνται με τις αιματοβαμμένες διαδηλώσεις που σημειώνονται στη χώρα μετά το θάνατο της νεαρής γυναίκας, της Μαχλά Αμινί.

Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατηγό, Αχαρόν Χαλίβα, η Τεχεράνη δεν αποκλείεται να εξαπολύσει μια επίθεση στο μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός που πραγματοποιείται στο Κατάργηση για να “ταράξει τα νερά”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όπως αναφέρει η Daily Mail,ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών πρόσθεσε πώς ο λόγος που ενδεχομένως μπορεί να προβεί το Ιράν σε μια τέτοια κίνηση είναι διότι θέλει να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων από τις διαδηλώσεις.


Οι προειδοποιήσεις του έρχονται μετά από ένα τεράστιο κύμα διαδηλώσεων το οποίο συνεχίζεται στο Ιράν και η κυβέρνηση ψάχνει τρόπους για να κατευνάσει τις αντιδράσεις των πολιτών οι οποίοι δεν υποχωρούν και ζητούν δικαιοσύνη και καλύτερες συνθήκες.

Όσο περισσότερο φουντώνουν οι διαδηλώσεις, το Ιράν θα δείξει ακόμη πιο επιθετική στάση σύμφωνα με τον στρατηγό

“Σας λέω τώρα πώς οι Ιρανοί σκέφτονται να επιτεθούν στο Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ”, είπε ο στρατηγός σε ένα συνέδριο στο Τέλ Αβιβ!

Τσέκαρε και αυτά :

Στάθης Σχίζας : Η ιστορία με έναν θαυμαστή

Maneskin : Φόρεσαν ζαρτιέρες και πήγαν στα AMAs