Μουντιάλ 2022

Το Μουντιάλ 2022 συνεχίζεται και ο κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις των αγώνων και υποστηρίζει την αγαπημένη του ομάδα, με όποιον τρόπο πιστεύει εκείνος πως είναι σωστός! Αλλά οι Ιάπωνες είναι τα “πρόσωπα της ημέρας”.

Οι Ιάπωνες φίλαθλοι φορώντας τις φανέλες της χώρας τους “οπλιστήκαν” με σακούλες και μάζεψαν όλα τα σκουπίδια που υπήρχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γερμανία και έδωσαν για μια ακόμη φορά το καλό παράδειγμα.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μόλις τελείωσε ο αγώνας μεταξύ της Ιαπωνίας και της Γερμανίας – έληξε 1-2 παρεμπιπτόντως υπέρ των “καμικάζι”  – οι φίλαθλοι της ιαπωνικής πλευράς έμειναν πίσω για να μαζέψουν τα σκουπίδια παρά το γεγονός πως ήθελαν να πανηγυρίσουν για τη μεγάλη ολική τους.

Για τους Ιάπωνες είναι θέμα σεβασμού η συγκεκριμένη κίνηση και όπως ανέφερε μια κυρία που βρίσκεται στο Κατάρ για να παρακολουθήσει τους αγώνες, ‘μένουμε γιατί σεβόμαστε το χώρο και όχι για να μας δείξουν οι κάμερες”.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς και το 2018 επέλεξαν να καθαρίσουν τις κερκίδες μετά από αγώνες που παρακολούθησαν!

Oι φίλαθλοι της Ιαπωνίας που έδωσαν το πρών στο Μουντιάλ 2022 προκάλεσαν για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις και εννοείται πώς έγιναν “πρώτο θέμα” στα διεθνή ΜΜΕ.

Τσέκαρε και αυτά :

Μέριλιν Μονρόε : Τι ανακοίνωσε το Pornhub

Χριστούγεννα στη Βιέννη : Τι μπορείς να κάνεις