Μουντιάλ 2022

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του Μουντιάλ 2022, είδαμε στη σκηνή τον πασίγνωστο ηθοποιό, Μόργκαν Φρίμαν να μιλά με ένα νέο άνθρωπο, ονόματι Ghanim Al Muftah.

Ο νεαρός άνδρας με την απίστευτη ιδιαιτερότητα που μόνο θαυμασμό προκαλεί, εμφανίστηκε στη σκηνή και συζήτησε με τον ηθοποιό για τη σημασία της “ένωσης” των ανθρώπων και πώς είναι σημαντικό να υπάρχει αγάπη στον κόσμο.

Ποιος είναι, όμως, ο νεαρός άνδρας που στέλνει με τον δικό του τρόπο ένα μήνυμα ελπίδας και στήριξης προς όλους τους λαούς

Ο Ghanim Al Muftah γεννήθηκε στις 5 Μαϊου του 2022 στο Κατάρ και είναι ένας άνθρωπος που κάνει διαλέξεις που εμπνέουν, είναι φιλάνθρωπος και ασχολείται ενεργά με τα social media.

Έχει διαγνωστεί με Caudal Regression Syndrome, ένα σπάνιο σύνδρομο το οποίο παρουσιάζεται ακόμη πριν γεννηθεί ένα παιδί και αφορά στην μη ανάπτυξη του κάτω μέρος του σώματος.

Τα Ηνωμένα Έθνη τον έχουν επιλέξει ως έναν από τους ανθρώπους που μιλούν εκ μέρους τους και είναι πρεσβευτής της ROTA.

Eίναι επίσης ιδρυτής της  Gharissa Ice Cream, του Association of Ghanim, και του Ghanim AlMuftah Foundation.

Έχει έναν δίδυμο αδερφό και όταν ήταν μικρός, κανένα σχολείο δεν δεχόταν να τον έχει ως μαθητή αλλά η μητέρα του πάλεψε σκληρά και κατάφερε να τον βάλει σε ένα σχολείο, όπου όμως τα παιδιά δεν έπαιζαν μαζί του.

Είναι ambassador για πολλές τράπεζες και επιχειρήσεις στο Καταρ και στις διαλέξεις που κάνει, καταφέρνει να συγκεντρώσει πολύ κόσμο ο οποίος θέλει να ακούσει τα ενθαρρυντικά λόγια που έχει να πει.

Ο Ghanim έγινε για μια ακόμη φορά viral καθώς ανέβηκε στη σκηνή της έναρξης του Μουντιάλ 2022 και συγκίνησε ξανά με τα λόγια του και τη δύναμη του.

Τσέκαρε και αυτά :

Σχέσεις : Τα “κόκκινα” σημαιάκια που δεν αγνοείς

Έλον Μάσκ : “Πακέτο” από Τραμπ