Μπάμπης Στόκας

Μπάμπης Στόκας : Mε τον καλλιτέχνη να ερμηνεύει το «Καπνός» συνεχίζονται τα επιτυχημένα singles από την εμβληματική συλλογή για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία, «Παιδί Δικό Σου», στην οποία συμμετέχουν καλλιτέχνες απ’ όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

Με το χαρακτηριστικό του μέταλλο, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης ερμηνεύει μία από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες που έχει γράψει η σπουδαία στιχουργός. Τη μουσική του τραγουδιού, που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2002, με ερμηνευτή τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, υπογράφει ο Δημήτρης Τσούκας.

Το «Καπνός», που συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, έρχεται ξανά στο σήμερα μέσα από την εξαιρετική ερμηνεία που έχει ο Μπάμπης Στόκας και μας «μαγεύει» ξανά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Από το album «Παιδί Δικό Σου» έχουν επίσης αποκαλυφθεί τα «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε Σένα» με ερμηνεύτρια την Γλυκερία, «Κλειδαριές» με ερμηνεύτρια την Ελευθερία Αρβανιτάκη, «Θάλασσα» με ερμηνεύτρια την Γιώτα Νέγκα, «Ανατροπή» με ερμηνεύτρια την Πέγκυ Ζήνα, «Ο Βυθός Σου» με ερμηνεύτρια την Δήμητρα Γαλάνη, «Πάρτα Όλα Δικά Σου» με ερμηνευτή τον Γιώργο Μαζωνάκη, «Εγώ Για Δύο» με ερμηνευτή τον Χρήστο Μάστορα και «Να Είσαι Εκεί» με ερμηνεύτρια την Μελίνα Ασλανίδου, τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό και ξεχώρισαν στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Βρείτε το «Καπνός» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3HDRuBN
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3XaKTED
Deezer: https://bit.ly/3HFoysS

Τσέκαρε και αυτά: