Μπάνιο

Το μπάνιο μας είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος και συχνά πρέπει να το καθαρίζουμε διότι δε θέλουμε να κυκλοφορούν ελεύθερα τα μικρόβια ενώ η μούχλα πολλές φορές καραδοκεί λόγω της υγρασίας που δημιουργείται από του υδρατμούς και το νερό.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το καθαρίσουμε καθώς η χλωρίνη είναι ο καλύτερος μας φίλος σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά πως μπορούμε να προλάβουμε την μούχλα προτού κάνει την εμφάνιση της στο μπάνιο μας; Ο τρόπος είναι πολύ απλός και δε θα το περιμένεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Μετά από κάθε ντους που κάνεις ή μπανάκι όπου απολαμβάνεις στην μπανιέρα σου το νερό και τα bubbles σου θα πρέπει να παίρνεις μια στεγνή πετσέτα κα να καθαρίζεις όλη την μπανιέρα και τους τοίχους όπου πετάχτηκαν νερά, έτσι ώστε να μην κρατήσουν την υγρασία που δημιουργείται! Έτσι θα είσαι κομπλέ!

Πώς να “ξεφρακάρεις” τις σωληνώσεις με φυσικό τρόπο

Πολλές φορές οι σωληνώσεις τρακάρουν επειδή οι τρίχες μαζεύονται μέσα σε αυτές αλλά υπάρχει ένας φυσικός τρόπος για να μπορέσεις να τις ξεφρακάρεις!

Θα χρειαστείς 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα την οποία ρίχνεις στο σημείο όπου θέλεις και ακριβώς μετά ρίχνεις μισή κούπα λευκό ξύδι! Αφήνεις τα υλικά για 6-7 λεπτά και έπειτα ρίχνεις καυτό νερό!

 

Τσέκαρε και αυτά: