Μπέλα Χαντίντ

Το γνωστό fashion brand Coperni, κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι και η Μπέλα Χαντίντ ήταν το μοντέλο που έζησε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή.

 

Το γνωστό μοντέλο ανέβηκε στη σκηνή γυμνή – το μόνο που φορούσε ένα εσώρουχο για να καλύψει τα γεννητικά όργανα και τα οπίσθια της – και κρατώντας το στήθος της έμεινε όρθια για αρκετή ώρα και οι σχεδιαστές ξεκίνησαν να κάνουν τη δουλειά τους.

Το γαλλικό brand των Sébastien Meyer και Arnaud Vaillant θέλησε να προχωρήσει τη μόδα ένα βήμα παρακάτω και να αποτίσει φόρο τιμής σε μια προηγούμενη κολεξιόν του οίκου McQueen όπου είδαμε τη Σαλόμ Χάρλοου να περπατά με ένα λευκό φόρεμα και ρομπότ ψέκαζαν χρώματα πάνω σε αυτό και δημιούργησαν ένα spray on φόρεμα το οποίο είδαν live.

H Μπέλα Χαντίντ κάθισε υπομονετικά ενώ το δίδυμο είχε ανά χείρας τους αερογράφους οι οποίοι περιείχαν υγρό το οποίο ήταν φτιαγμένο από βαμβάκι και συνθετικό ύφασμα, όπως αναφέρει το Vogue Business, και μόλις ολοκληρώθηκε η δημιουργία το μοντέλο περπάτησε και έκλεισε το show.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη POPSUGAR Australia (@popsugarau)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FashionBabe (@fashion.xxbabe)

 

Τρομερά εντυπωσιακό!

Τσέκαρε και αυτό : Ελένη Φουρέιρα : Θα παίξει στον κινηματογράφο