Beyonce

Η Queen B, της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, Μπιγιόνσε, αποφάσισε να βγει ξανά στους δρόμους και ανακοινώθηκε η περιοδεία της στην Ευρώπη προκαλώντας φρενίτιδα στους θαυμαστές της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η παγκόσμια περιοδεία ονομάζεται «Renaissance» και θα ξεκινήσει στις 10 Μαΐου στη Σουηδία στο “Friends Arena”. Έπειτα θα βρεθεί στις Βρυξέλλες, στη Βαρκελώνη, στο Παρίσι, στη Μασσαλία, στην Κολωνία, στο Άμστερνταμ, στη Φρανκφούρτη, στη Βαρσοβία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Αμβούργο.

Αφού ολοκληρώσει τις εμφανίσεις στην Ευρώπη, θα μεταφερθεί από τις 7 Ιουλίου στη Βόρεια Αμερική και το Τορόντο θα είναι η πρώτη στάση ενώ θα κλείσει στις 27 Σεπτεμβρίου στη Νέα Ορλεάνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Η Μπιγιόνσε είχε εμφανιστεί τελευταία φορά σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω περιοδείας το 2016 και στο ενωμένο Βασίλειο είχε πουλήσει περισσότερα από 300.000 εισιτήρια σύμφωνα με τον Guardian.

Δυστυχώς, η Ελλάδα δε φαίνεται να είναι στα πλάνα της αλλά όποιος θέλει να τη δει μπορεί να κάνει ταξιδάκι και να επισκεφτεί μια ευρωπαϊκή πόλη και να δει και την αγαπημένη τραγουδίστρια στη συναυλία.

Η τραγουδίστρια μέσω του Instagram έκανε μια πολύ σέξι ανάρτηση για να ανακοινώσει την περιοδεία της και οι φανς της ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ που δε σταμάτησαν να σχολιάζουν. Αναμένεται να είναι sold out σε πολλές πόλεις η περιοδεία και ίσως βρεθούμε και εμείς σε μια από αυτές.

Dream big!

Τσέκαρε και αυτά :