Μπιγιονσέ

Ένας νέος “χωρισμός” έχει ταράξει τα νερά της παγκόσμιας μόδας καθώς η Μπιγιονσέ και η εταιρεία Adidas, αποφάσισε να λύσουν τη συνεργασία τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η τραγουδίστρια η οποία έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια συλλογές με τη γνωστή εταιρεία ρούχων μέσω της σειράς “IVY Park” και το brand αποφάσισαν να σταματήσουν να είναι συνεργάτες και σύμφωνα με τη Wall Steet Journal, η τελευταία συλλογή της δεν κατάφερε να αποφέρει υψηλά νούμερα σε πωλήσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IVY PARK (@weareivypark)

Τα νούμερα που είδαν οι υπεύθυνοι δεν ικανοποίησαν και οι πολλές προωθήσεις που έκαναν γνωστές celebs όπως είναι η Irina Shayk και η Yara Shahidi δεν απέδωσαν!

Το συμβόλαιο της Μπιγιονσέ λήγει στο τέλος του χρόνου και μέχρι να αποδεσμευτεί θα έχε βάλει 20 εκατομμύρια δολάρια στον λογαριασμό της! Ωστόσο, οι φήμες στα διεθνή ΜΜΕ οργιάζουν καθώς θέλουν την τραγουδίστρια να είναι έτοιμη να δημιουργήσει τη δική της σειράς ρούχων χωρίς κάποια εταιρεία να τη σπονσοράρει και ίσως το 2024 δούμε τα δικά της ρούχα να κατακλύζουν τις αγορές!

Η τραγουδίστρια έχε ιδιαίτερη αγάπη στη μόδα και έχουμε πολλά να δούμε ακόμη από εκείνη!

Τσέκαρε και αυτά:

Ad