Μπιγιόνσε

Η Μπιγιόνσε είναι μια τραγουδίστρια η οποία πάντα “πρωταγωνιστεί” στις συνωμοσιολογικές συζητήσεις καθώς πολλοί θεωρούν πως ανήκει στην επίλεκτη ομάδα των Ιλουμινάτι αλλά μια πάστορας τη “χτυπά” με διαφορετικό τρόπο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Τίφανι Μοντγκόμερι η οποία αναφέρεται στον εαυτό της ως “προφήτης” και έχει ίδρυσει το “Covered by God ministry” ανάρτησε ένα βίντεο στα social media όπου επιτίθεται σε όσους δίνουν το παρόν σε συνυαλίες της γνωστής τραγουδίστριας και δε θεωρεί πως είναι Χριστιανοί.

“Όποιος από εσάς πηγαίνει στις συναυλίες της Μπιγιόνσε , πως τολμά να αποκαλείται Χριστιανός. Δε με νοιάζει αν ο πάστορας που έχετε συμφωνεί με τις κινήσεις σας, αλλά η τραγουδίστρια είναι μάγισσα και εσείς τη λατρεύετε” είπε στο βίντεο της.

Η πάστορας της οποίας η βάση είναι στην Βόρεια Καρολίνα, συνέχισε λέγοντας πως η τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει μια “κυψέλη” και πως οι ακόλουθα της δεν καταλαβαίνουν πως συμμετέχουν σε τελετές με την ενέργεια τους. Τι άλλο θα ακούσουμε αλήθεια;

“Μακάρι ο Θεός να σας βοηθήσει” είπε και πολλοί είναι οι Χριστιανοί που αγαπούν την τραγουδίστρια που ζητούν από την πάστορα να σταματήσει να λέει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν μόνο και μόνο για να πάρει δημοσιότητα.

 

Τσέκαρε και αυτά: