Μπιλ Γεωργούσης

Ο κόσμος που ασχολείται με την ελληνική μόδα, ξέρει πολύ καλά ποιος είναι ο Μπιλ Γεωργούσης, αφού οι φωτογραφίες του έχουν κοσμήσει μεγάλα περιοδικά και ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει να φωτογραφίσει είναι απλά εξαιρετικός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Γεννημένος στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, ο φωτογράφος είχε αναπτύξει καλλιτεχνικές ανησυχίες από μικρός, και σπούδασε στη σχολή Καλών Τεχνών όπου και πήρε το bachelor του.

O Μπιλ Γεωργούσης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει καταφέρει να θεωρείται ένας από τους καλύτερους στον χώρο της μόδας αλλά όχι μόνο. Έχει φωτογραφίσει ανθρώπους του καλλιτεχνικού στρώματος που συμμετέχουν σε συγκλονιστικές παραστάσεις, ανθρώπους που έχουν διαγράψει σπουδαία πορεία στη μουσική και πρόσωπα τα οποία θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά.

Μένει στην Αθήνα και οι δουλειές του έχουν δημοσιευτεί σε μεγάλα, διεθνή περιοδικά ενώ έχει φωτογραφίσει καμπάνιες για μεγάλα brands αλλά και για εταιρείες που δεν είναι συνυφασμένες με τη μόδα.

Αν παρακολουθήσει κανείς τη σελίδα του στο Ιnstagram θα αντιληφθεί πώς η αισθητική του είναι μινιμαλ αλλά οι εικόνες που δίνει χαρακτηρίζουν το concept το οποίο καλείται να φέρει εις πέρας.

Έχει συνεργαστεί για πολλά χρόνια με τη Σοφία Κοκοσαλάκη ενώ έχει συμμετάσχει και σε εβδομάδες μόδας στο Παρίσι. Η αισθητική που διαθέτει του δίνει τη “δύναμη” να μεταμορφώσει ένα ανιαρό set σε κάτι συγκλονιστικό και οι εικόνες που παρουσιάζει είναι εξαιρετικά δυνατές.

Έχει φωτογραφίσει πρόσωπα όπως ο ‘Άγγελος Μπράτης, η Τάμτα και είναι φαν της κλασικής φωτογραφικής μηχανής που δίνει εικόνες με τις οποίες μπορεί να εντυπωσιαστεί ένας αναγνώστης.

Έχει ζήσει στο εξωτερικό, διαθέτει υψηλή αισθητική και ξέρει πως πρέπει να αντιμετωπίζει ένα project για να δώσει στον “πελάτη” το καλύτερο αποτέλεσμα!

Τσέκαρε και αυτά :

Emojis : Η σκοτεινή πλευρά τους και τα νοήματα

Μπέλα Χαντίντ : Ξανά με ξανθά μαλλιά