Μπίλυ Κρίσταλ

Ύστερα από 116 παραστάσεις το μιούζικαλ «Mr. Saturday Night» με τον Μπίλυ Κρίσταλ ρίχνει αυλαία στο «θέατρο Nederlander» του Μπρόντγουαιη. Οι παραγωγοί ανακοίνωσαν ότι οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν στις 4 Σεπτεμβρίου.

 

Βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του 1992, το «Mr. Saturday Night» αφηγείται την ιστορία του stand-up κωμικού Μπάντι Γιανγκ Τζούνιορ , που προσπαθεί να επανέλθει στα φώτα της δημοσιότητας 40 χρόνια μετά την επιτυχία του. Η ταινία είχε την σκηνοθετική επιμέλεια του Μπίλυ Κρίσταλ.

«Το να φέρω τον “ Mr. Saturday Night” στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ και να ξαναζήσω το γέλιο και τα δάκρυα που γεννά αυτή η παράσταση είναι μία από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας μου», ανέφερε ο Κρίσταλ σε δήλωση του. «Ήταν μια χαρούμενη εμπειρία να κάνω το ντεμπούτο μου σε αυτή τη μουσική κωμωδία σε ηλικία 74 ετών και ευχαριστώ όλους τους συντελεστές». Και προσθέτει: «Ο χαρακτήρας του Μπάντι Γιανγκ Τζούνιορ ήταν μέρος της ζωής μου για πολλές δεκαετίες και είναι τιμή μου που μπόρεσα να τον μοιραστώ με το κοινό του θεάτρου».

Τσέκαρε και αυτό : Μάτι: Αδημοσίευτο υλικό 4 χρόνια μετά