Μπλε Παπαγάλος
Μπλε Παπαγάλος: Αδημονώντας για τις ανοιξιάτικες μέρες που επιτέλους ήρθαν, ο Τίτο Καριπίδης, Bar Manager και Bar Consultant στον Μπλε Παπαγάλο, ανέλαβε να σχεδιάσει τα πιο φρέσκα botanical cocktails της νέας σεζόν.

Τα Saristi Mixers (αφεψήματα εκλεκτών βοτάνων και μπαχαρικών) συνάντησαν το αλκοόλ στον Μπλε Παπαγάλο και σε περιμένουν την Παρασκευή 08/04, το Σάββατο 09/04 και την Κυριακή 10/04 για να δοκιμάσεις τα νέα cocktails που περίμενες αλλά δεν ήξερες ότι τα περιμένεις.

Day after Mule
Πήραμε το κλασικό και πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο κοκτέιλ, το Moscow Mule και του δώσαμε ελληνικές ρίζες. Συμπυκνωμένα αφεψήματα εκλεκτών μπαχαρικών όπως ταραξάκο, πιπερόριζα, κόλιανδρο και κουφάγκαθο αναμιγνύονται χωρίς ζάχαρη παρέα με βότκα, μερικές σταγόνες από φρέσκο λάιμ και πιπεράτες μπουρμπουλήθρες. Ένα άκρως δροσιστικό ποτό ιδανικό για τις παιχνιδιάρικες καλοκαιρινές νύχτες.
Delight Summer Breeze
Βότανα με τα οποία αρωματίζουν συνήθως τα ελληνικά τζιν μπαίνουν στο σέικερ μαζί με λικέρ περγαμόντο, φασκόμηλο, χυμό από σταφύλι και μπόλικο πάγο για να δημιουργήσουν ένα κρεμώδες πλούσιο σε σώμα και γεύσεις ποτό, ένα Vegan Gin Sour.
Μπλε Παπαγάλος
White Tropic Sangria
Ροδίτης και Μοσχοφίλερο, νταμιάνα, φύλλα μάτε, βανίλια, πράσινο τσάι και ωμό κακάο σε μια λευκή τροπική σαγκριά με νότες ανανά και ελάχιστες σταγόνες φρέσκο τζίντζερ. Χαμηλό σε αλκοόλ, ιδανική παρέα για όλες τις ώρες τις ημέρας μαζί, πριν ή μετά το φαγητό.
Τσέκαρε κι αυτό: