Μπλέικ Λάιβλι

Η Μπλέικ Λάιβλι και ο σύζυγός της, Ράιαν Ρέινολντς έγιναν για τέταρτη φορά γονείς και όλα όσα έγιναν δεν τα αντιλήφθηκε κανένας παπαράτσι, με αποτέλεσμα να χαρούν ακόμη περισσότερο διότι δεν θέλουν δημοσιοποιήσεις που αφορούν στην οικογένεια τους από τρίτους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της και την πεθερά της στο Instagram και όπως θα δεις της λείπει… η κοιλιά της! Και με αυτό τον τρόπο δείχνει έως γέννησε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Μάλιστα, η Page Six επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο νέο και ανέφερε πως οι ίδιοι δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση αλλά δε θα αργήσει να έρθει.

Πριν από αρκετούς μήνες η Μπλέικ Λάιβλι ανακοίνωσε πως περιμένει το 4ο παιδί της καθώς εμφανίστηκε στο 10ο ετήσιο συνέδριο του Forbes με φουσκωμένη την κοιλίτσα της. Μέσω του Instagram πάλι είχε δημοσιεύσει κάποιες εικόνες όπου πόζαρε και είχε γράψει χαρακτηριστικά:

“Εδώ είναι οι φωτογραφίες μου. Έγκυος στην πραγματική ζωή. Έτσι, οι 11 τύποι που περιμένουν έξω από το σπίτι μου για μια φωτογραφία, θα με αφήσουν ήσυχη. Φρικάρετε κι εμένα και τα παιδιά μου. Ευχαριστώ όλους τους υπόλοιπους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό που δείχνουν και που σταματούν να ακολουθούν λογαριασμούς και δημοσιεύσεις, που μοιράζονται φωτογραφίες παιδιών. Και ευχαριστώ τα μέσα ενημέρωσης που έχουν στην πολιτική τους να μην προβάλλουν παιδιά. Όλοι εσείς κάνετε τη διαφορά”. 

 

Tσέκαρε και αυτά :