Μπόρις Μουζενίδης

Ο Μπόρις Μουζενίδης, ο γνωστός και άκρως επιτυχημένος επιχειρηματίας του τουρισμού, απεβίωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Μόσχα.

Ήταν ο πρόεδρος του Ομίλου Mouzenidis Travel που θεωρείται μία εταιρεία από τις κυρίαρχες το χώρο του εισερχόμενου τουρισμού από τη Ρωσία προς την Ελλάδα.

Η διοίκηση του Ομίλου με ανακοίνωσή της στη σελίδα του Facebook εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη όλων στην εταιρεία Μουζενίδη για την απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη , ο οποίος είχε γεννηθεί το 1961 .

«Ο πρόεδρός μας υπήρξε πάντοτε για όλους μας πηγή έμπνευσης για το έργο που ξεκίνησε και εκτελούσε πιστά όλα τα χρόνια της πορείας του. Η αγάπη του για την Ελλάδα και το όραμά του μάς δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο του» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

Руководство и сотрудники MOUZENIDIS GROUP выражают глубочайшие соболезнования в связи с потерей основателя и президента…

Δημοσιεύτηκε από Mouzenidis Travel στις Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021

Η Mouzenidis Travel έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη, ενώ πολυάριθμα καταστήματα λειτουργούν ήδη σε πολλά σημεία της χώρας, όπως την Αθήνα, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Ρόδο και τη Ζάκυνθο.

Τον όμιλο Mouzenidis αποτελούν -μεταξύ άλλων- οι εταιρίες Mouzenidis Travel, Ellinair (αεροπορική εταιρεία), Grekodom Development (Μεσιτική, κατασκευαστική εταιρία ακινήτων) και CargoService & Representations (εταιρεία διαμεταφοράς εμπορευμάτων δια αέρος αλλά και οδικώς).

Άνθρωποι του τουρισμού εξέφρασαν τα βαθιά τους συλλυπητήρια για την απώλεια. Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης ανέφερε πως ο Μπόρις Μουζενίδης ήταν ένας άνθρωπος που εργάστηκε σκληρά για τον ελληνικό τουρισμό και υλοποίησε το όραμά του να δημιουργήσει γέφυρες ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία.