Μπουζούκια

Και ενώ οι περισσότεροι πέρασαν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι τους υπάρχουν και οι έξυπνοι σε αυτή την χώρα που αποφάσισαν να δείξουν πόσο μάγκες είναι και να στήσουν τα δικά τους μπουζούκια.

Μην ψάχνετε για μαρκίζες! Έστησαν τα δικά τους μπουζούκια στο υπόγειο στον προθάλαμο για τις τουαλέτες!

Κι όμως! Η ανευθυνότητα πήγε σύννεφο σε κέντρο διασκέδασης στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης! Εκεί δεν άντεξαν να κάνουν ρεβεγιόν στο σπίτι τους γιατί παρά είναι γλεντζέδες και έστησαν ένα ολόκληρο κορονοπάρτι στις τουαλέτες και στο χώρο εισόδου της τουαλέτες.

Μάλιστα είχαν και το θράσος να ανεβάσουν και stories τόσο στο instagram όσο και στο TikTok. O νεαρός μάλιστα που χλεύαζε εμάς που δεν στήσαμε μπουζούκια σε τουαλέτες, ένας 27χρονος γλεντζές συνελήφθη.

Το κατάστημα πάλι έφαγε ένα πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας και η 22χρονη υπεύθυνη του καταστήματος επίσης συνελήφθη.

Καμαρώστε τους γλεντζέδες στις τουαλέτες

 

 

Όποιος προσέξει το βίντεο καλύτερα θα δει κιόλας πως ο “έξυπνος” χρήστης ειρωνεύεται και όλους εκείνους που έκατσαν τελικά στα σπίτια τους για να υποδεχθούν το νέο χρόνο και δεν δημιούργησαν τα δικά τους αυτοσχέδια μπουζούκια! Άντε του χρόνου, πάρτι και στα λύματα! Μετά τις τουαλέτες είναι μία εξέλιξη κι αυτό!

By Πραξιτέλης Σαραντόπουλος