Το γνωστό σε όλους μας “Μπράντς στην Αθήνα” έχει καταφέρει να γίνει μια φράση που ακούγεται ή διαβάζεται πολύ συχνά όταν μιλάμε με τους φίλους μας και θέλουμε να κυκλοφορήσουμε σε κάποια περιοχή για να τους δούμε.

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

ad

Πολλές είναι οι περιοχές οι οποίες έχουν “ανέβει” αρκετά καθώς τα μαγαζιά έχουν εναρμονιστεί με την εν λόγω τάση και πλέον ο κόσμος προτιμά να πει πως βγαίνει για χαλαρό “brunch” , παρά για καφεδάκι!

 

Όμως, υπάρχουν κάποιες περιοχές οι οποίες είναι πραγματικά αγαπημένες και υπάρχουν πολλά μαγαζιά τα οποία διαθέτουν το γνωστό “δεκατιανό γεύμα” και σε περιμένουνε να τις ανακαλύψεις.

Μπράντς στην Αθήνα – #1. Εξάρχεια 

Σίγουρα είναι μια περιοχή που δε φανταζόσουν πώς θα βρεις το “δεκατιανό” σου αλλά υπάρχουν μαγαζιά τα οποία είναι εξαιρετικά και σερβίρουν alternative πιάτα τα οποία σίγουρα θέλεις να επισκεφτείς! Μια βόλτα στην περιοχή θα σε πείσει!

#2.Χαλάνδρι 

Η περιοχή που έχει τα πάντα! Μαγαζιά για ποτάμι, για καφέ και φυσικά για brunch! Τα τελευταία χρόνια, η περιοχή έχει “ανέβει” πολύ και σε περιμένει να ανακαλύψεις τα μαγαζιά που διαθέτουν εξαιρετικό μπραντσάκι! Άσε που θα κάνεις και τα ψώνια σου γιατί έχει πολύ καλή αγορά!

#3. Καλλιθέα 

Και όμως! Υπάρχουν μαγαζάκια τα οποία κρύβονται σε κάποια στενά της περιοχής τα οποία είναι εξαιρετικά! Σκέψου concept : Αγορές στα μαγαζιά της περιοχής, βόλτα με ένα ζεστό ρόφημα στο χέρι και μετά χαλαρό brunch σε ένα μαγαζί ! Τι καλύτερο!

Τσέκαρε και αυτά :

Σχέσεις : Τι πρέπει να κάνεις αν δε σου στείλει μήνυμα

Μουντιάλ 2022 : Η απόφαση του Antenna