Μπρίτνεϊ Σπίαρς

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατάφερε να σπάσει τα “δεσμά” και να αποτραβηχτεί τελείως από την τοξική οικογένεια της – όπως η ίδια ισχυρίζεται – και πλέον ζει τη ζωή της όπως πραγματικά εκείνη θέλει. Βρίσκεται αντιμέτωπη με νόμους και εμπόδια, αλλά εκείνη λέει πως είναι “stronger than yesterday” και πώς τίποτα δε θα την κάνει να χάσει όλα αυτά που θέλει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Και είμαστε στο πλευρό της 100% αλλά… Η πριγκίπισσα της ποπ, έχει αποφασίσει να βρίσκεται το δίκιο μέσω απανωτών γυμνών φωτογραφιών που αναρτά ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Instagram και η φάση είναι cringe από ένα σημείο και έπειτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

Δε λέω, καλά κάνει το κορίτσι και επιλέγει να δείξει περήφανα το σώμα της αλλά μήπως κάπου πρέπει να μπει ένα στοπ; Και επίσης θέλω να βγει δημόσια και να μας πει τι παίζει με τα μάτια της και μοιάζει διαρκώς με θλιμμένο πάντα του οποίου έτρεξε η μάσκαρα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

Λίγο σοβαρά τώρα! Οκ, έχει περάσει πολύ δύσκολα και σίγουρα η ψυχολογική της κατάσταση στο παρελθόν της δημιούργησε πολλά απωθημένα, τα οποία και βγάζει τώρα! Αλλά πρέπει να αρχίζει να σκέφτεται διαφορετικά! Κάνει κακό στην εικόνα της και δεν ξέρω κατά πόσα τη βοηθάς αυτός ο τρόπος για να αγκαλιάσει τον εαυτό της ουσιαστικά και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να είναι ευτυχισμένη!

Με την υπερπροβολή της γύμνιας της το μόνο που καταφέρνει είναι να συγκεντρώνει ακόμη περισσότερα τοξικά σχόλια και ενδεχομένως να στεναχωριέται περισσότερο!

Μπρίτνεϊ Σπίαρς αν με ακούς εκεί έξω, να ξέρεις πώς με το πείσμα αυτό (γιατί υπάρχει και το καλό πείσμα) δεν κατάφερε κανείς κάτι!

Who said this? @stylefreakalex

 

Τσέκαρε και αυτά : 

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Σύνταγμα : Πότε θα ανάψει

Stranger Things : Αλλαγές στην πέμπτη σεζόν