Μπρίτνει Σπίαρς

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πολύ ιδιαίτερη κίνηση διότι πούλησε το σπίτι της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια παρόλο που το είχε αποκτήσει τους τελευταίους 9 μήνες και ήταν τρομερά ενθουσιασμένη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια το πούλησε για 10 εκατομμύρια δολάρια – ένα σχετικό μικρό ποσό – και ήταν ένα μέρος το οποίο της άρεσε πολύ!

Όπως αναφέρει η σελίδα “Dirt” το σπίτι είχε αγοραστεί λίγες μέρες μετά το γ’αμο της με τον Ασγκάρι για 11, 8 εκ.δολάρια!

“Η Μπρίτνεϊ λατρεύει το νέο της σπίτι. Το διάλεξε μαζί με τον Σαμ. Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη να έχει ένα σπίτι που διάλεξε χωρίς να χρειάζεται να ζητήσει έγκριση από [τον μπαμπά της Τζέιμι Σπίαρς”, είπε μια πηγή στο People.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αγόρασε τη μεσογειακού στιλ έπαυλη γιατί είχε εντυπωσιαστεί με το φουαγιέ και στην έπαυλη θα βρει κανείς 7 δωμάτια, εννέα μπάνια, σινεμά, ξενώνα και γυμναστήριο.

Η τραγουδίστρια εξακολουθεί να κάνει κινήσεις που προκαλούν ανησυχία διότι πολλοί πιστεύουν πως δεν ήταν δική της απόφαση να πουλήσει το σπίτι το οποίο αγαπούσε πολύ και ίσως κατευθύνεται όλο και πιο κοντά στον γκρεμό!

Τσέκαρε και αυτά: