Μπρούκλιν Μπέκαμ

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έχει μετατραπεί σε ένας δεινός μάγειρας και δε σταματά να παρουσιάζει τις δημιουργίες του στα social media!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μπορεί να τον χλευάζουν τα διάφορα τρόλ του διαδικτύου για τις μαγειρικές του ικανότητες αλλά εκείνος τους αγνοεί και επιστρέφει με μια νέα πρόταση και δείχνει τις ικανότητες του στις κοπές.

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ επέστρεψε στις μαγειρικές του τακτικές και ανάρτησε ένα βίντεο στο Ιnstagram όπου δημιουργεί ένα χαβανέζικο poke bowl το οποίο μας έκανε να τρέξουμε να κάνουμε μια ανάλογη παραγγελία διότι το λιγορετήκαμε.

Ο 23χρονος γιος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ασχολείται πολύ με τη μαγειρική και αυτή τη φορά έβαλε κάτω ξεχωριστά υλικά και δημιούργησε ένα λαχταριστό πιάτο.

Ο επίδοξος σεφ χρησιμοποίησε φύκια, μάνγκο,  αβοκάντο, ρύζι, ψάρι, ραπανάκι και φασόλια για να δημιουργήσει το πιάτο του και φαίνεται πολύ λαχταριστό.

Ο ίδιος, όπως κάνει πάντα,  πήρε ένα αναψυκτικό και κάθισε στην κουζίνα του για να δοκιμάσει το πιάτο που έφτιαξε.

Τα σχόλια ήταν πολλά και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εντυπωσιάστηκαν με την τεχνική του στις κοπές καθώς είναι πολύ καλός και το δείχνει στην κάμερα.

 

Τσέκαρε και αυτά: