Μπρούκλιν Μπέκαμ

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μαγειρική και πολύ συχνά αναρτά βίντεο στο Instagram όπου δείχνει τις μαγειρικές του ικανότητες. Αλλά δεν είναι πάντα αποδεκτές από το κοινό που τον ακολουθεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε ένα νέο βίντεο που ανάρτησε με φίλο του, δείχνει στον κόσμο πώς πρέπει να μαγειρεύεται ένα τέλειο, μεγάλο και ζουμερό κομμάτι κρέατος για να το απολαύσει κάποιος στο κυριακάτικο τραπέζι και η ποσότητα του βουτύρου που χρησιμοποίησε, έκανε πολύ κόσμο να προβληματιστεί!

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ πήρε ένα κομμάτι κρέατος, δυο μεγάλες πλάκες βούτυρο τις οποίες άλειψε το κρέας μαζί με δεντρολίβανο και το έβαλε στο φούρνο! Έπειτα έψησαν πατάτες, καρότα με βούτυρο και έφτιαξαν και ψωμάκια τα οποία ονομάζονται Yorkshire puddings και είναι ένα λαχταριστό έδεσμα της Βρετανίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynpeltzbeckham

Όταν παρουσίασε το πιάτα, ο κόσμος ανέφερε πώς φαινόταν “ζωντανό” το κρέας και πώς θα πρέπει να εγκαταλείψει τη μαγειρική! Αλλά δεν τα πήγε άσχημα μωρέ αφού έχει αρχίσει να αναπτύσσει την τεχνική του και να δημιουργεί εντυπωσιακά πιάτα!

Σίγουρα όμως θα έπρεπε να περιορίσει τη χρήση λιπαρών τροφών γιατί το συγκεκριμένο πιάτο θα μπορούσε να προκαλέσει “καρδιακό”!

 

 

Τσέκαρε και αυτά:

Βουλευτής : Θα ορκιστεί στις ΗΠΑ σε κόμικ Σούπερμαν

Instagram τιμές : Πόσα παίρνουν οι διάσημοι