Μπρους Γουίλις

Ο Μπρους Γουίλις είναι ένας από τους ηθοποιούς του Χόλυγουντ που έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό με τις ερμηνείες του αλλά δε θα μπορέσει να συνεχίσει να χαρίζει στον κόσμο τις ταινίες που εκείνος θέλει καθώς διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια και θα πρέπει να αποσυρθεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η οικογένεια του είναι στο πλευρό του και προσπαθούν να περάσουν όσες περισσότερες στιγμές μπορούν μαζί του και να απολαύσουν τον ίδιο και τις τσαχπινιές που κάνει ενώ παρακολουθείται στενά από γιατρούς για να μπορέσει να έχει τις καλύτερες θεραπείες.

Η Ντέμι Μουρ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας τους Άι τη σύζυγο του ηθοποιού, αποφάσισαν να γιορτάσουν τα γενέθλια του και η ηθοποιός ανάρτησε ένα βίντεο όπου όλοι διασκεδάζουν στο σπίτι και βλέπουμε για πρώτη φορά τον Μπρους Γουίλις μετά Τσίπρα ανακοινώσεις για την κατάσταση της υγείας του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

“Χρόνια πολλά, BW! Χαίρομαι τόσο πολύ που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα. Σε αγαπάμε και αγαπάμε την οικογένειά μας. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές – όλοι τις νιώθουμε”, έγραψε η Ντέμι Μουρ στην ανάρτηση της στο Instagram και τα σχόλια αγάπης για τον ηθοποιό ήταν πολλά!

 

 

 

Τσέκαρε και αυτά: