Μπρους Λι

Ένα πρόσωπο το οποίο πραγματικά λάτρεψε οι φανς των πολεμικών τεχνών, ήταν ο Μπρους Λι και με τις πολεμικές του “διαθέσεις ” κατάφερε να συστήσει στον κόσμο πολλές μεθόδους του κουνγκ φου.

Ο θάνατος του απασχολεί ακόμη και σήμερα τους επιστήμονες αλλά και τα διεθνή ΜΜΕ και σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Clinical Kidney Journal φαίνεται να υπάρχουν ισυρισμοί πως πέθανε από υπερβολική δόση… νερού!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, πιστεύουν πώς το οίδημα που έπαθε στον εγκέφαλο προκλήθηκε από μεγάλη ποσότητα νερού.


Όπως έδειξαν οι έρευνες, ο μικρός αλλά θαυματουργός Μπρους Λι έπασχε από υπονατριαιμία.

Πρόκειται για κάτι που συμβαίνει στον οργανισμό όταν το νάτριο είναι σε χαμηλό επίπεδο στο αίμα και δεν υπάρχει ισορροπία των υγρών.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

“Θεωρούμε ότι η αδυναμία του νεφρού να αποβάλλει περίσσεια υγρών σκότωσε τον Μπρους Λι”, αναφέρουν οι άνθρωποι που έκαναν τη μελέτη.

Στα στοιχεία της μελέτης φαίνεται πως ο Λι ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος κατανάλωνε πολλά υγρά, έκανε συστηματική χρήση κάνναβης – κάτι το οποίο προκαλεί έντονη δίψα – ενώ φέρεται να είχε συνήθειες που σίγουρα θα μπορούσαν να προκαλέσουν την υπονατριαιμία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruce Lee (@brucelee)

Η γυναίκα του είχε δηλώσει πώς ο ηθοποιός έκανε πολύ συχνά δίαιτες με υγρά για να διατηρεί το σώμα του σε καλή κατάσταση!

Τσέκαρε και αυτά:

Λένα Ζευγαρά: Ετοιμάζει τις νυχτερινές εμφανίσεις της

Χριστουγεννιάτικες διακοπές : Ελληνικά νησιά για γιορτές