Αριάνα Γκράντε

Μπορεί τα φετινά βραβεία MTV Video Music Awards να μην ήταν αυτό που γνωρίζαμε, αλλά παρόλα αυτά ήταν η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που μεταδόθηκε ζωντανά από τότε που η πανδημία του covid-19 “πάγωσε” όλες τις εκδηλώσεις στις Η.Π.Α.

Το υβριδικό πρόγραμμα που παρουσιάστηκε ζωντανά αποτελούνταν από διάφορες ομιλίες μέσω βίντεο, εμφανίσεις μόνο των τραγουδιστών και των χορευτών χωρίς να φαίνεται πουθενά κοινό και ένα στούντιο γεμάτο με οπτικά εφέ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

2020 #VMAs host, @keke, lit up NYC tonight and we even got a view of the @empirestatebldg! 🌃

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Video Music Awards (@vmas) στις

Φετινή παρουσιάστρια του σόου ήταν η Keke Palmer, η οποία έκανε την εμφάνισή της από ένα εξωτερικό σκηνικό κοντά στο Empire State Building ενώπιον ενός ανύπαρκτου “κοινού”.

Η Keke Palmer έδωσε την έναρξη της βραδιάς με ένα προ-μαγνητοσκοπημένο βίντεο προς τιμήν του Chadwick Boseman, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 43 ετών μετά από μια τετραετή μάχη με τον καρκίνο.

Επίσης, η βραδιά είχε ως κύριο θέμα συζήτησης την τραγωδία και τις απώλειες των έξι μηνών που έχει προκαλέσει η πανδημία, αλλά κι έγιναν πολλές εκκλήσεις για ενότητα και φυλετική ισότητα.

Η Lady Gaga, η Ariana Grande και οι χορευτές τους εμφανίστηκαν με μάσκες για το τραγούδι “Rain on Me”, περνώντας το μήνυμα ότι η μάσκα είναι πολύ σημαντική.

View this post on Instagram

⚔️ #VMAs 💓

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Τέλος, το φαβορί της βραδιάς, Lady Gaga, που μέτρησε 9 υποψηφιότητες, έφυγε κερδίζοντας 5 βραβεία, συμπεριλαμβανομένου των βραβείων για τον Καλύτερο Καλλιτέχνη και για το Τραγούδι της Χρονιάς.