Museum of Illusions

Τα Museum of Illusions Athens & Thessaloniki υποδέχονται το μοναδικό ήρωα Snoopy! Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στο μοναδικό κόσμο των ψευδαισθήσεων παρέα με τον λατρεμένο μας παιδικό ήρωα!

ad

Οι επισκέπτες των μουσείων θα μπορούν να απαθανατιστούν σε απίστευτες illusion πόζες παρέα με τον αγαπημένο μας Snoopy, να εξερευνήσουν το μαγικό κόσμο των ψευδαισθήσεων και να προμηθευτούν super Snoopy προϊόντα!

Ο Snoopy σας περιμένει στα Museum of Illusions Αθήνας και Θεσσαλονίκης κάθε Σάββατο και Κυριακή του Μαΐου από τις 13.00 έως τις 19.00.

Στα Museum of Illusions Athens & Thessaloniki, οι επισκέπτες θα έρθουν σε επαφή με πάνω από 40 οπτικές, διαδραστικές και φωτογραφικές ψευδαισθήσεις.

Οι διαφορετικές οπτικές ψευδαισθήσεις διδάσκουν τους επισκέπτες πως η αντίληψη των πραγμάτων επηρεάζεται από τις επιστήμες, την όραση, την προοπτική και τα ερεθίσματα που δέχεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος.

Ταυτόχρονα, οι διαδραστικές και φωτογραφικές ψευδαισθήσεις δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διασκεδάσουν και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες.

Τα Museum of Illusions Athens & Thessaloniki αποτελούν τον πιο ασφαλή προορισμό, προφέροντας μια αξέχαστη εκπαιδευτική και διασκεδαστική εμπειρία για όλες τις ηλικίες.

Αθήνα

Διεύθυνση: Ερμού 119 (είσοδος από Άστιγγος 12), 10555 Μοναστηράκι – Αθήνα
Τηλέφωνο: 2102201610

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο: www.museumofillusions.gr/athens

Θεσσαλονίκη

Διεύθυνση: Δόξης 5, 54625, Λαδάδικα – Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2312314250

Τσέκαρε και αυτό : Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Αυξήθηκαν οι πωλήσεις

Ad