My Style Rocks

Ο κακός χαμός επικρατεί στα παρασκήνια του My Style Rocks, στο fashion reality του ΣΚΑΙ, καθώς η είσοδος της Δήμητρας Αλεξανδράκη δημιουργεί ίντριγκες και νεύρα, όπως δηλαδή σχεδίαζαν από την αρχή οι ιθύνοντες. 

Φαίνεται λοιπόν πως οι κακές γλώσσες άρχισαν να μιλούν και αποκαλύπτουν το άγριο παρασκήνιο στα γυρίσματα του My Style Rocks, κάτι που εμείς όμως θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας, την ερχόμενη Παρασκευή. 

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως όταν είδε την εμφάνιση της Δήμητρας Αλεξανδράκη, ο κριτής του show, Στέλιος Κουδουνάρης δεν έκρυψε ούτε την απέχθειά του για το outfit της και μάλιστα φέρεται να της μίλησε κάπως απαξιωτικά. Αυτό προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό της Δήμητρας Αλεξανδράκη, η οποία φέρεται να άρχισε να κλαίει. 

Μάλιστα, οι φήμες αναφέρουν πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να αποχωρήσει από το reality κατά τη διάρκεια της διακοπής του γυρίσματος για το Gala της Παρασκευής. Πάνω της φυσικά έπεσε όλη η παραγωγή, αλλά και οι συμπαίκτριές της και κατάφεραν τελικά να την πείσουν να παραμείνει στο show. 

Το σίγουρο είναι πως μετά από αυτό ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν θα αλλάξει τακτική απέναντι στη Δήμητρα Αλεξανδράκη, αλλά και εκείνη ξέρει πλέον εάν τη συμπαθεί ή όχι. Επομένως η ένταση και οι ίντριγκες δεν θα λείψουν λεπτό. Αυτό δεν ήταν όμως και το ζητούμενο;