My Style Rocks

Το ριάλιτι μόδας “My Style rocks” αναμένεται να επιστρέψει στους τηλεοτικούς μας δέκτες στις 16 Ιανουαρίου και ο ΣΚΑΙ “εξοπλίζεται” με ένα ακόμη δυνατό project το οποίο έχει ίντριγκα και κόντρες.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To κανάλι σε συνεργασία με την Acun Medya θέλουν να κάνουν ένα μικρό… extreme makeover καθώς εξετάζονται πολλά πρόσωπα τα οποία θα μπορούσαν να καθίσουν στην κριτική επιτροπή και ίσως να μη δούμε τον Στέλιο Κουκουνάρη να δίνει τα “φώτα” τους στις παίκτριες που θα κριθούν για τα looks τους.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό μας”, ο Άγγελος Μπράτης και η Βίκυ Κουλιανού είναι δυο πρόσωπα τα οποία φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με την παραγωγή ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Λάκη Γαβαλά.

Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις και για πρόσωπα όπως είναι.η Έλενα Γαλύφα, ο Στέφανος Ζαούσης και Παντελής Τουτουντζής.

Η Κατερίνα Καραβάτου αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης του My Style Rocks και τα πρώτα δοκιμαστικά για να δει η παραγωγή αν οι κριτές “δένουν” μεταξύ τους θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες.

Τα κάστινγκ για τα κορίτσια έχουν ήδη αρχίσει και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τα κορίτσια που θέλουν να δείξουν το στιλ τους!

Τσέκαρε και αυτά :

Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου : Τι είναι η σπάνια πάθηση

Wednesday : Η ιδιαίτερη αναφορά που δεν πρόσεξε κανείς

 

Ad