My Style Rocks

Μέρα με task η σημερινή για τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks οι οποίες πρέπει να παρουσιάσουν looks που θα αξιοποιούν το color blocking δηλαδή πρέπει να περιλαμβάνουν από 2 χρώματα και πάνω.

Η μέχρι σήμερα πορεία τους όμως έχει δείξει πως η μέρα που πρέπει να ανταποκριθούν σε ένα συγκεκριμένο task είναι και η πιο δύσκολη για τα κορίτσια του My Style Rocks.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Μπροστά στο ενδεχόμενο μίας χαμηλής βαθμολογίας οι διαγωνιζόμενες διστάζουν να τολμήσουν και ακολουθούν τις πιο safe επιλογές. Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης εξηγούν στις διαγωνιζόμενες την έννοια του color blocking αλλά αποκαλύπτουν και όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να το ακυρώσουν ή να το.. ρίξουν.

Η ευρηματική σκέψη μίας διαγωνιζόμενης να συνδυάσει δύο πουκάμισα δημιουργώντας ένα τρίτο εκπλήσσει ευχάριστα τον Στέλιο Κουδουνάρη ο οποίος δίνει το πρώτο 4 της φετινής σεζόν!

Η συζήτηση για τα fast fashion ρούχα και το πώς μπορούν να ενταχθούν σε ένα σύνολο επανέρχεται ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες και οι τόνοι ανεβαίνουν.

Τσέκαρε και αυτά: