Μύκονος

Η Μύκονος μπορεί να είναι ένα νησί που γοητεύει τους πάντες, αλλά και όλους τους διάσημους του πλανήτη, αλλά την ίδια ώρα δεν σταματούν και οι κάθε λογής παρανομίες.

Μια από αυτές τις παρανομίες εντόπισαν στο νησί και συγκεκριμένα σε γνωστό beach restaurant. Το ειδικό κλιμάκιο αφού τσέκαρε ότι υπήρχαν όλες οι αποδείξεις στα τραπέζια του γνωστού μαγαζιού αποφάσισαν να κάνουν και έλεγχο στην ταμειακή μηχανή.

Και εκεί αυτο που διαπίστωσαν δεν τους άρεσε καθόλου. Η επιχείρηση μπορεί να είχε κόψει περι τις 1.130 αποδείξεις συνολικής αξλιλας 85.450 ευρώ αλλά η ταμειακή δεν ήταν καν δηλωμένη στην εφορία. Επομένως όλα αυτά τα χρήματα κατέληγαν στις τσέπες των ιδιοκτητων του beach restaurant και ούτε πλήρωναν φόρο ούτε ΦΠΑ.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι πως εάν το κλιμάκιο προχώρησε στο λουκέτο στο συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ ανά μηχανισμό.

Λογικά θα ξεκινήσει έλεγχος για τη φορολογική συμπεριφορά του γνωστού beach restaurant όλο αυτό το διάστημα, αλλά επειδή το έχουμε ξαναδεί γενικά (Μύκονος), δεν θα μας έκανε εντύπωση να λειτουργεί κανονικά.

by Praxitelis Sarantopoulos

Τσέκαρε κι αυτό:

Αρκτούρος: Έσωσαν ένα ζαρκάδι 4 μηνών