Μύκονος

Η Μύκονος είναι ένα από τα νησιά όπου χιλιάδες κόσμος επισκέπτεται κάθε χρόνο με σκοπό να διασκεδάσει μέχρι τελικής πτώσεως και να χορέψει πάνω σε bar και σε τραπέζια!

Μπορεί ο κορονοϊός να έκανε και στην Ελλάδα την εμφάνιση του, αλλά πλέον όλοι συμπεριφέρονται λες και δε συνέβη ποτέ και η καραντίνα πέρασε και δεν ακούμπησε βρε παιδιά.

Στα μαγαζιά της Αθήνας αλλά και αγαπημένων νησιών όπως είναι η Μύκονος, ο κόσμος χορεύει δίχως αύριο, είναι όλοι κοντά και κανείς δεν τηρεί τα μέτρα που ο Χαρδαλιάς ανακοίνωσε με αυστηρό ύφος!

Πρώτη είδηση έχει γίνει τα πρόστιμα που έχουν «πέσει» σε  beach bar της Μυκόνου καθώς ο συνωστισμός και ο τρόπος με τον οποίον δεν τηρούνταν οι αποστάσεις, ήταν αρκετά για να γίνει έλεγχος! Και σε αυτό το σημείο να πούμε, πως αυτό δε συμβαίνει μόνο στο νησί των Ανέμων αλλά σε όλα τα μαγαζιά τα οποία έχουν ανοίξει και έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν πολύ κόσμο… Πήγαμε και το είδαμε με τα μάτια μας! Αποστάσεις δεν τηρούνται σχεδόν πουθενά (ειδικά σε μαγαζιά της Παραλιακής, ο κόσμος συμπεριφέρεται λες και είμαστε στο Πατρινό καρναβάλι και γίνεται χαμούλης).

Η κανονικότητα έχει επανέλθει στο 100% και περιμένουμε να δούμε πως θα το χειριστεί η κυβέρνηση!

Δείτε το video που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα: