Μύκονος

Η Μύκονος… αυτό το ασπρονήσι με τους ανεμόμυλους, τα πανάκριβα μαγαζιά, τους celebs που “αρμενίζουν” τα σοκάκια χωρίς άγχος και στεναχώριες είναι ένα μέρος στο οποίο πρέπει να βρεθείς κάποια στιγμή. Γιατί σίγουρα θα το ερωτευτείς!

Το νησί των Ανέμων έχει τη φήμη του πανάκριβου μέρους όπου μόνο όσοι διαθέτουν χρυσά πορτοφόλια μπορούν να το επισκεφτούν και να κάνουν διακοπές! Αλλά η αλήθεια είναι άλλη!

Προφανώς δε μιλάμε για ένα φτηνό νησί! Αλλά όλα έχουν να κάνουν, με τι είδους διακοπές θέλεις να κάνεις εσύ! Υπάρχουν μαγαζιά όπου μπορείς να πιεις ποτάκι με 10 ευρώ, αλλά και μαγαζιά όπου θα πρέπει να πουλήσεις όλα όσα του υπάρχοντα μόνο για να περάσεις την πόρτα!

Η Μύκονος είναι ένα πανέμορφο νησί το οποίο αν το επισκεφτείς θα καταλάβεις πως υπάρχει μια όμορφη απλότητα η οποία δε διαφημίζεται! Και υπάρχουν πράγματα τα οποία μπορείς να κάνεις χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.

#1. Κάνε μια βόλτα στα σοκάκια και τους Ανεμόμυλους!

Δε θα σου κοστίσει τίποτα! Μπορείς να πάρεις καφεδάκι στο χέρι και να περπατήσεις με το αμόρε ή τους φίλους σου, να βγάλετε φωτογραφίες και να αράξετε!

#2. Πήγαινε στη Μυρσίνη ή το Τηγάνι

Υπάρχουν παραλίες στο νησί οι οποίες είναι πανέμορφες και δε χρειάζεται να πληρώσεις “χρυσή” μια ξαπλώστρα για να απολαύσεις το μπανάκι σου! Η Μυρσίνη και το Τηγάνι είναι παραλίες όπου μπορείς να βρεις ηρεμία και να χαλαρώσεις!

#3.Πάρε μια παγωμένη μπύρα ή ένα κοκτέιλ σε ποτηράκι το οποίο οικολογικό και άραξε στα Ματογιάννια

Ένα από τα πιο πολυσύχνατσα μέρη του νησιού το οποίο δε σου ζητά ούτε μισό ευρώ είναι τα Ματογιάννια. Μπορείς να πάρεις παγωμένη μπύρα από ένα από τα περίπτερα που υπάρχουν ή τα μαγαζιά, ή ένα κοκτειλάκι και να αράξεις στα τειχάκι ή τα σκαλάκια που υπάρχουν και να κάνεις κους κους με την παρέα σου βλέποντας την “πασαρέλα” του νησιού!

Τσέκαρε και αυτό : Θαλασσινά Αθήνα: Το ουζερί Λέσβιον στο Γαλάτσι