Μύρια Κυριακίδου

Η Μύρια Κυριακίδου βρίσκεται πλέον στο σπίτι του GNTM 5, διεκδικώντας μία θέση στο χώρο της μόδας και του modeling και ούσα αποφασισμένη να φτάσει στην κορυφή.

 

Στα 19 της χρόνια έφυγε από την Κύπρο από όπου κατάγεται και ήρθε στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο GNTM. Παράλληλα, σπουδάζει και δημοσιογραφία, ενώ και στην Κύπρο έχει μία συμμετοχή σε γνωστη εκπομπή του νησιού.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Το modeling δεν είναι κάτι άγνωστο για εκείνη, αφού ασχολείται από πολύ μικρή και συγκεκριμένα από την ηλικία των 10 ετών. Μάλιστα, είχε επηρεαστεί και από την αδελφή της, την οποία μόλις είδε να κάνει κάποιες δουλειές στο modeling, γοητεύτηκε τόσο πολύ που αποφάσισε να κάνει τη δική της διαδρομή στη μόδα.

Το πιο σημαντικό της κομμάτι στην εμπειρία της στο χώρο της μόδας είναι η πασαρέλα, την οποία η ίδια δηλώνει πως λατρεύει γιατί της παρέχει μία αυτοπεποίθηση ιδιαίτερη. Και μάλιστα για την πασαρέλα της άκουσε και τα καλύτερα λόγια από τους κριτές από τις auditions.

Για πολλούς όπως και για τους κριτές, το πρόσωπό της θυμίζει εκείνο της Κένταλ Τζένερ, κάτι που της εξήγησαν πως δεν είναι και τόσο καλό να ταυτίζεται με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Η ίδια το ξέρει αυτό γιατί της το λένε πολλοί, αλλά δήλωσε έτοιμη να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει έτσι ώστε να αποβάλει αυτή την εικόνα της Κένταλ Τζένερ.

Η Μύρια Κυριακίδου δηλώνει πως ασχολείται τρομερά με τη γυμναστική και δείχνει έντονο δυναμισμό σε οτιδήποτε κι αν προσπαθεί να κάνει. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που θέλει να πετυχαίνει πάντα.

Η ίδια δηλώνει πως το motto της είναι πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Και έτσι είναι!

Τσέκαρε κι αυτό:

Γρηγοριάνα Πλυτά : Τι πρέπει να μάθεις για το κορίτσι του GNTM

Κότυ Γουγούση Camacho : Τι πρέπει να ξέρεις για το μοντέλο του GNTM