NASA

Τις νέες διαστημικές στολές της παρουσίασε η NASA σε ένα ξεχωριστό event και αυτές σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την εταιρεία Axiom Space.

Πρόκειται για στολές οι οποίες είναι μαύρες και διαθέτουν πορτοκαλί και μπλε λεπτομέρειες και δε θυμίζουν σε τίποτα εκείνες που θυμόμαστε από το παρελθόν, ξέρεις αυτές τις φουσκωτές, λευκές που φορούσαν οι αστροναύτες και έκαναν τα ταξίδια τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Oι συγκεκριμένες στολές έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχουν μεγαλύτερη ευελιξία κινήσεων οι αστροναύτες και μπορούν να φορεθούν από το 90% των ανθρώπων που ζουν στις ΗΠΑ.

Η εταιρεία με τη οποία συνεργάστηκε η NASA θα παράγει τις στολές και αναμένεται να δοκιμαστούν σε διαστημικό περιβάλλον προτού γίνει κάποια αποστολή έτσι ώστε να είναι 100% ασφαλής.

Στις μπότες που έχουν δημιουργηθεί έχει δημιουργηθεί περισσότερη μόνωση έτσι ώστε τα πόδια των αστροναυτών να είναι πιο ζεστά καθώς όταν βρίσκονται στο φεγγάρι μπορελι να παγώσουν διότι δεν το βλέπει ο ήλιος.

Σε βίντεο που παρουσίασε το Reuters μπορείς και εσύ να δεις τις διαστημικές στολές οι οποίες δε θυμίζουν τις παλιές και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πως θα τις αντιμετωπίσουν οι αστροναύτες.

Ιδιαίτερη στολή!

Τσέκαρε και αυτά: