Νάσια Μάτσα

Η Νάσια Μάτσα είναι ένα καταξιωμένο μοντέλο που κάνει καριέρα στο Λονδίνο και πολλές φορές έχει χαρακτηριστεί ως μούσα του Christian Louboutin.

Η ομορφιά της είναι κυριολεκτικά αρχαιοελληνική και το μεσογειακό της ταμπεραμέντο την έκανε αμέσως να ξεχωρίσει στο εξωτερικό από τα άλλα μοντέλα και να γίνει το ιδανικό για να φορά τα πιο διάσημα παπούτσια του κόσμου, εκείνα του Louboutin.

H Νάσια Μάτσα που έχει φτάσει αισίως στα 30 και κατάγεται από το Μαρούσι, τα τελευταία χρόνια ζούσε και δούλευε στο Λονδίνο, όπου εκεί δούλευε στο βρετανικό περιοδικό Wired.

 

Αυτή η αγάπη που είχε από μικρή για τη μόδα, ήταν η κινητήριος δύναμη για να καταφέρει τελικά να έχει ποζάρει για έναν από τους πιο γνωστούς οίκους στον κόσμο.

Η μόδα και το modeling μπήκε εντελώς τυχαία στη ζωή της, αφού πολλοί φίλοι της φωτογράφοι όταν δεν έβρισκαν κάποιο μοντέλο έβαζαν την Νάσια Μάσια σε αυτό το ρόλο.

Φυσικά δεν άργησαν να την ανακαλύψουν οι ειδικοί directors και έτσι πέρασε στο χώρο της μόδας.

 

Ωστόσο, η ίδια έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στο Media & Journalism στο University of Westminster και μάλιστα κατάφερε να εντυπωσιάσει γρήγορα αρθρογραφώντας για τα Vanity Fair, GQ και Dazed.

Αυτό το καταξιωμένο μοντέλο από το εξωτερικό “προσγειώνεται την Τρίτη στο GNTM προκειμένου να δώσει τις πολύτιμες συμβουλές της στα μοντέλα του σπιτιού.