Όταν καταφέρνεις να γεμίσεις ένα ολόκληρο μαγαζί όπως το Teatro Athens τότε αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχία για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. 

Το citynow.gr πιστό όπως πάντα στις νυχτερινές εξόδου επισκέφτηκε το Teatro Athens για να δει από κοντά τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Χρήστο Κυριαζή, τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Ελισάβετ Σπανού.

ad

Ένας υπέροχος και άνετος χώρος, αμφιθεατρικά τοποθετημένος, ώστε να έχουν όλοι πρόσβαση οπτική στην πίστα. Το service του μαγαζιού με μία απλή κουβέντα! Σπάνιο! Και μπράβο τους.

Και ήρθε η ώρα να εμφανιστεί στην πίστα η Νατάσα Θεοδωρίδου. Σεισμός! Όλοι όρθιοι με τα κινητά στο χέρι και κυριολεκτικά ιαχές. Δεν μπορείς να μην χαρακτηρίσεις επιτυχημένο έναν καλλιτέχνη που καταφέρνει να προκαλεί αυτό το πάθος στον κόσμο, πέρα φυσικά από τα μοναδικά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει.

Τι έγινε όταν τραγούδησε το νέο της τραγούδι “Χαρτοπόλεμος”; Κυριολεκτικά πόλεμος έγινε! Όλοι όρθιοι, όλοι με τα χέρια ψηλά, με τα κινητά να τραβούν βίντεο! Ένας χαμός και φυσικά η ίδια μοναδική και στην εμφάνισή της, αλλά και στον τρόπο που τραγουδάει.

Χαρακτηριστικό της αποθέωσης που γνωρίζει στο Teatro είναι η στιγμή που η Νατάσα Θεοδωρίδου, κάθεται κάτω στην πίστα μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τραγουδούν κάνοντας μιας παρέα με τον κόσμο. Τα λουλούδια ήταν τόσα πολλά που κάποιες στιγμές φαινόταν μόνο το κεφάλι της.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η στιγμή που εμφανίστηκε στη σκηνή ο Χρήστος Κυριαζής. Φορώντας μαύρο γυαλί ηλίου αποθεώθηκε από τον κόσμο και μας γύρισε κάμποσα χρόνια πίσω, θυμίζοντάς μας τα νιάτα μας.

Και για να μην μας πείτε ότι μόνο καλά λέμε εντοπίσαμε και δύο αρνητικά! Οι τιμές που για ένα τραπέζι 6-7 ατόμων χρειάζεσαι ένα εβδομαδιάτικο μισθό, αλλά και το γεγονός πως υπήρχαν κάμποσοι παραβάτες του αντικαπνιστικού νόμου.