Νατάσα Θεοδωρίδου

Η συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας από τη Νατάσα Θεοδωρίδου προκάλεσε μία θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο μετά από ανάρτηση σε ιστοσελίδα που μιλούσε για απίστευτο συνωστισμό παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Η διοργανώτρια εταιρεία και η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσαν τη δική τους απάντηση μέσω δελτίου τύπου για όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η γνωστή παρουσιάστρια μιλά για παραπληροφόρηση και δεν διστάζει να εκφράσει τον θυμό της και την αγανάκτησή της για όσα ειπώθηκαν περί μη τήρησης των μέτρων ασφαλείας.

Όπως αναφέρεται και στο δελτίο τύπου, η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν θα διακινδύνευε την τιμή, την υπόληψη και τη φήμη της, συμμετέχοντας σε μία εκδήλωση που δεν θα τηρούνταν απαρέγκλιτα τα επιβαλλόμενα μέτρα προστασίας.

Όλο το δελτίο Τύπου

Πέραν του απόλυτα δικαιολογημένου θυμού (!), προκαλεί απογοήτευση σημερινή ανάρτηση της διαδικτυακής ενημερωτικής (;) ιστοσελίδας piraeuspress.gr, η οποία αναπαράχθηκε ευρέως στο διαδίκτυο, αναφορικά στην συναυλία της εξ ημών καλλιτέχνιδος Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία διεξήχθη το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020, στο «Κατράκειο» θέατρο του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη.