Μια συναυλία ήταν η αφορμή για την κόντρα με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Καίτη Γαρμπή!

Νατάσα Θεοδωρίδου: Πολλές ήταν οι αντιδράσεις και τα σχόλια που δημιουργήθηκαν μετά την πραγματοποίηση της συναυλίας της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.

 

ad

Όλοι έκαναν λόγο για το κατά πόσο τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας κατά του covid-19.

 

Η συνάδελφος της Νατάσας, Καίτη Γαρμπή, κατέφυγε κι η ίδια σε σοβαρούς σχολιασμούς για το εν λόγω συμβάν μέσω ανάρτησής της στο Instagram και δε δίστασε να χαρακτηρίσει έμμεσα την Νατάσα “εγωπαθή”.

 

“Έχουμε τεράστια ευθύνη εμείς τα δημόσια πρόσωπα απέναντι στο κοινό και τον κόσμο που απαρτίζει την μουσική κοινότητα, να εκφράζουμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες μας πάνω απ όλα με ασφαλή τρόπο.

 

Είναι άδικο να κινδυνεύει η δημόσια υγεία και η οικονομική επιβίωση ενός ολόκληρου κλάδου από την εγωπάθεια και την ανευθυνότητα συναδέλφων και λοιπών εμπλεκομένων.

Δεν μπορούμε να στοιβάζουμε χιλιάδες κόσμου χωρίς μέτρα και αποστάσεις. Έχουμε καλλιτεχνική δύναμη, μη τη μετατρέψουμε σε κοινωνική ανευθυνότητα παιδιά.”
Από την άλλη πλευρά, η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν άφησε να πέσει τίποτα κάτω και παρενέβη σε όσα λέγονται μέσω, επίσης, μιας ανάρτησής ενός βίντεο από το βράδυ της συναυλίας στο Instagram.
Κάτω από το βίντεο, η τραγουδίστρια έδωσε τη δική της απάντηση:
“Η μουσική είναι φάρος που φωτίζει μην μου μιλάτε για σκοτάδια… Κατράκειο 12/9/2020 μαγική βραδιά. Σύνολο θεατών 58%…
Κάντε ένα ζουμ να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία… Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά από καρδιάς. Σας περιμένω στη Θεσσαλονίκη 23/9Τετάρτη …σας αγαπώ…❤️”