Η Νατάσα Θεοδωρίδου για άλλη μία φορά κατάφερε να μας κρατήσει στο σπίτι.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου για άλλη μία φορά μέσα από τη συχνότητα του Mega κατάφερε να κρατήσει τον κόσμο σπίτι του για να παρακολουθήσει τη συναυλία στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα σε πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση.

Μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν φυσικά στη σκηνή και ο Πέτρος Ιακωβίδης, όπως πάντα στο πλευρό της, αλλά και μία εμφάνιση έκπληξη ο Γιώργος Κακοσαίος που τον επόμενο καιρό θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα.

ad

Φυσικά, η γνωστή τραγουδίστρια δεν κατάφερε μόνο να μαγέψει τον κόσμο που βρισκόταν στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τους χιλιάδες τηλεθεατές που παρακολούθησαν τη συναυλία από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Η συναυλία μεταδόθηκε από το Mega και όπως και κάθε φορά κατάφερε να αποσπάσει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης, δείχνοντας την πίστη του κοινού στη λαϊκή τραγουδίστρια. ‘

Στη συναυλία μέσα από την απόλυτα εκφραστική φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου ταξιδέψαμε για άλλη μία φορά μουσικά στα παλιά, αλλά και στα νέα της τραγούδια που ήδη έχουμε αγαπήσει τόσο πολύ.

 

Φυσικά οι θεατές και οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να δουν αποκλειστικά στιγμιότυπα από την περιοδεία της τραγουδίστριας σε όλη την Ελλάδα από το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Μία από τις κορυφαίες στιγμές στη συναυλία ήταν όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου συνάντησε επί σκηνής τον λαουτιέρη τραγουδιστή της Κρήτης, Μανώλη Κονταρό.

 

Η συναυλία αναμένεται φυσικά να παίξει ξανά στο Mega οπότε οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξανά τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Ή τουλάχιστον έτσι ελπίζουμε το Mega να αποφασίσει γρήγορα να παίξει σε επανάληψη τη συναυλία της στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης.

Μέχρι τότε πάντως μπορείτε να απολαύσετε μέσω του citynow.gr τα βίντεο από δύο μαγευτικά στιγμιότυπα της συναυλίας.