Νατάσα Θεοδωρίδου

Για άλλη μία φορά η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε την έκπληξη και μας έδωσε ένα μικρό μόνο δείγμα από το τραγούδι που θα ακούμε συνέχεια από εδώ και πέρα και το οποίο θα αφιερωθεί όπως είναι φυσικό στους απανταχού απατεώνες των καρδιών.

Ο στίχος του νέου τραγουδιού που σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει από τη Heaven Music είναι “Δεν Ντράπηκες” και αμέσως υπήρξε μία ταύτιση.

Το τραγούδι το έγραψε ο Πέτρος Ιακωβίδης και με τη φωνή της η Νατάσα Θεοδωρίδου θα το απογειώσει. Το εντυπωσιακό και σε αυτο το τραγούδι είναι πως αμέσως έγινε πανικός στα social media, αφού και αυτό το άσμα μιλάει κατευθείαν σε όλες εκείνες τις καρδιές που πληγώθηκαν από εκείνους που δεν διαθέτουν καρδιές.

Ακούστε και θα καταλάβετε τι εννοούμε: 

 

Η ίδια δεν διστάζει να το αφιερώσει με νόημα σε κάποιον που φυσικά δεν μας αποκαλύπτει και δεν έχει σημασία κιόλας! Το σίγουρο είναι πως μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram είτε είναι σε μία φωτογράφιση, είτε μέσα στο αυτοκίνητο είτε στο στούντιο δεν στσματά να το τραγουδά.

 

Φυσικά ο κόσμος αλλά και εμείς το λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή και περιμένουμε να κυκλοφορήσει ολόκληρο για να μπορούμε να το αφιερώνουμε και εμείς με την ησυχία μας.

Τσέκαρε κι αυτό:

Ελευσίνα: Η μεγάλη γιορτή του χορού Spring Forward