Νατάσα Θεοδωρίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου: Άλλο ένα Σάββατο πέρασε με Lockdown και όπως καταλαβαίνετε η τηλεόραση και κυρίως το instagram πήρε φωτιά κυριολεκτικά, αφού δεν είχαμε να βγούμε κιόλας.

Στην περιήγησή μας στο καταπληκτικό αλλά και ύποπτο κόσμο του Instagram πέσαμε πάνω στο live event της Νατάσας Θεοδωρίδου μέσα από το σπίτι της.

Στο πλευρό της ο γνωστός επίσης τραγουδιστής, Πέτρος Ιακωβίδης και ο κιθαρίστας, Γιώργος Παρασκευάς.

Με μία κιθάρα λοιπόν η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε χωρίς μικρόφωνο live τις μεγάλες της επιτυχίες προσφέροντας χαρά στους θαυμαστές της. Μέσα σε αυτούς είμαστε και εμείς φυσικά! Κρατήστε το αυτό!

 

Και ξαφνικά εκεί που παρακολουθούσαμε το live μας προέκυψε η εξής απορία. Οι δύο άνθρωποι Πέτρος Ιακωβίδης και ο ταλαντούχος κιθαρίστας πώς έφτασαν στο σπίτι στη Νατάσα Θεοδωρίδου; Τι μήνυμα έστειλαν στο 13033 για να μπορέσουν να μετακινηθούν και να φτάσουν στο σπίτι της ταλαντούχας τραγουδίστριας; Ήρεμα ρωτάω ε;

Ε όσο κι αν απολαύσαμε τις τραγουδάρες της, το διαβολάκι στον ώμο μας, μας ρωτούσε διαρκώς; Τι μήνυμα έστειλαν; Υπάρχει ειδικός κωδικός όπως πχ SMS 7 για μετακίνηση λόγω live event με κλαμπατσίμπανα;

Εμείς πάντως ρωτάμε με ηρεμία το ξαναλέω! Τι μήνυμα εστάλη τελικά στο 13033 για το live η Νατάσα Θεοδωρίδου;

Πραξιτέλης Σαραντόπουλος