Νατάσσα Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου θέλησε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram να στείλει ένα πολύ συγκεκριμένο μήνυμα, μετά τον μεγάλο σάλο που προκλήθηκε επειδή έκανε μια φωτογράφιση στο Λονδίνο φορώντας δημιουργίες ελληνικού brands.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια δέχτηκε σφοδρή κριτική όταν αναρτήθηκαν οι εικόνες της στο διαδίκτυο, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν πως το στιλ που παρουσίασε, δεν ταιριάζει με τις πολιτικές της πεποιθήσεις.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, θέλησε μέσα ενός story να απαντήσει σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια και με το μήνυμα που δημοσίευσε δείχνει πώς με καλοσύνη μπορείς να απαντήσεις σε όλα.

“Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμα και αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμα κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια”.

Να σου θυμίσουμε πως η τραγουδίστρια έκανε μια υπέροχη φωτογράφιση στο Λονδίνο φορώντας ιδιαίτερα παλτό και δημιουργίες και οι πόζες της θύμισαν μια boho προσωπικότητα η οποία αλωνίζει στην πόλη η οποία έχει ντυθεί γιορτινά.

Ωστόσο, δεν έκανε πολλούς να χαρούν με την επιλογή της αλλά ευτυχώς υπήρξαν και πρόσωπα τα οποία τη στήριξαν και έγραψαν πολύ όμορφα λόγια.

Τσέκαρε και αυτά :

Έλον Μάσκ : Δε θα δίνει αυτόγραφα πια

Ρόμπερτ Πάτινσον : Τι έπαθαν τα μαλλιά του