Νατάσσα Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε στο Λονδίνο για να φωτογραφηθεί με τις ιδιαίτερες δημιουργίες του γνωστού brand Niododileda και ένα πλατό ήταν αυτό που τράβηξε τα βλέμματα όλων.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια με την εκπληκτική φωνή είναι στα καλύτερα της και φωτογραφήθηκε με πολλές δημιουργίας του brand γιατί είναι μια γυναίκα η οποία μπορεί να υποστηρίξει τα ρούχα που δημιουργούνται καθώς διαθέτουν ένα boho-chic χαρακτήρα.

Το παλτό που φόρεσε για να φωτογραφηθεί ως σύγχρονη Ελληνίδα που ψάχνει για ταξί στο Λονδίνο είναι βελούδινο, αποτελείται από οικολογική γούνα στα μανίκια και στο πέτο και συνδυάστηκε με ένα ψηλόμεσο παντελόνι καμπάνα και ένα ζιβάγκο στο ίδιο χρώμα.

Το παλτό που φορά υπολογίζεται στα 368 ευρώ και είναι limited edition.

H τραγουδίστρια είναι γνωστή για το boho στιλ της και ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τη μόδα και την καλή αισθητική!

Χαλασμός στο Τwitter

Πολλοί ήταν οι χρήστες του Twitter που αντέδρασαν αρνητικά στα looks που επέλεξε να δημοσιεύσει η Νατάσσα μποφίλιου στο λογαριασμό της στο Instagram και δεν ήταν λίγοι εκεινοι που έγραψαν ότι η φωτογράφιση που έκανε, είναι αντίθετη με τις πολιτικές πεποιθήσεις της και πως δε στηρίζει σωστά τις επιλογές της, διότι φανερώνει ένα καπιταλιστικό πρόσωπο.

Ωστόσο – ευτυχώς – υπήρξαν άνθρωποι που την εκθειάσαν και πιστεύουν πως είναι μια πολύ όμορφη παρουσία!

Πολύ όμορφη πάντως!

Τσέκαρε και αυτά :

Αστυνομία ηθών : Τι συμβαίνει στο Ιράν

Χριστούγεννα 2022 : Τι να κάνεις με το αμόρε