Οι Natural Affair είναι ένα τετραμελές ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε το 2019. Έχοντας πειραματιστεί αρκετά με τον ήχο τους και έχοντας ακούσει πολλούς δίσκους, αποφάσισαν να βγουν από το comfort zone όσων γνώριζαν.

Οι συνθέσεις τους έχουν ως βάση την χορευτική ροκ μουσική με επιρροές από την ηλεκτρονική και την hip hop, ενώ ο ελληνικός τους στίχος διακατέχεται από μια ερωτική διάθεσή.

ad

Το single τους «Σαρκοβελούδινο» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο ενώ ακολούθησαν τα τραγούδια. «5 Λόγοι», «Βαμπίρα» και το “Πίσω από Καθρέφτες”. Γκαζάτες κιθάρες, ρυθμικές μπασογραμμές, χορευτικά ντραμς και τολμηροί στίχοι είναι αυτό που χαρακτηρίζει τους Natural Affair, τόσο στο στούντιο, όσο και στις ζωντανές τους εμφανίσεις.

Natural Affair:

Γιάννης Ανεστόπουλος (Κιθάρα, φωνή) | Γιώργος Κλάψης (Κιθάρα, φωνή)

Θανάσης Στρατινάκης (Μπάσο, φωνή) | Αριστείδης Μπάρδης (Τύμπανα)

THE RIPPLES

Οι Ripples είναι ένα εναλλακτικό ροκ συγκρότημα από την Αθήνα. Το νέο σχήμα συνδυάζει το old school rock’ n’ roll με δικές τους ιδέες για να δημιουργήσουν ένα πιο προσωπικό και ξεχωριστό ήχο.

Με τα πρώτα τους 2 singles να έχουν κυκλοφορήσει και ένα LP να βρίσκεται καθ’οδον, οι Ripples είναι έτοιμοι να αφήσουν το δικό τους στίγμα στην ροκ σκηνή.

The Ripples:

Κατερίνα Σαπουνά  (Φωνή) | Κώστας Καρακώστας  (Κιθάρα)

Θανάσης Μανέτας (Μπάσο) | Ορέστης Μαύρος (Τύμπανα)

Info:

Παρασκευή 18.03

Death Disco

Doors open: 21.00

Starts: 21.30

Είσοδος: 5 €