τραγούδι Naya

Υψηλές θερμοκρασίες, έρχεται να προκαλέσει η Naya, με το νέο της τραγούδι, την εκρηκτική επανεκτέλεση, του «Τώρα Δεν Αντέχεις», που απογειώνεται ρυθμικά, από την up tempo ενορχήστρωση, του hit maker Χριστόδουλου Σιγανού και του Γιάννη Ιερεμία!

ad

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, που καταφέρνει να κάνει τη διαφορά, σε κάθε της βήμα, και να καινοτομεί, μας επιφύλασσε, την πιο ανεβαστική, μουσική έκπληξη. Η Naya, δίνει δική της μουσική ταυτότητα, στην επιτυχία, που είχαμε απολαύσει πριν από χρόνια, από την Ελένη Καρουσάκη, και πραγματικά, την εκτοξεύει μελωδικά, κάνοντάς τη, ολότελα δική της!

Σε μουσική Νίκου Τερζή, στίχους Πάνου Φαλάρα, και σε διεύθυνση παραγωγής του Χριστόδουλου Σιγανού, το «Τώρα Δεν Αντέχεις», από τη Naya, αναμένεται να αποτελέσει, το απόλυτο club hit, και dance bit, του φετινού καλοκαιριού!

Με τον ρυθμό να σε συνεπαίρνει από το πρώτο άκουσμά του, καλώντας σε, να λικνιστείς μαζί του, και να το απολαμβάνεις στη διαπασών, τόσο το ακουστικό, όσο και το οπτικό αποτέλεσμα, προκαλούν «καύσωνα».

Για τις ανάγκες του βίντεοκλίπ, η Naya, αφέθηκε στις σκηνοθετικές οδηγίες, του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, και την απολαμβάνουμε για πρώτη φορά, πιο hot από ποτέ, με εμφανίσεις, και στιγμές στην παραλία,  που κόβουν την ανάσα, και θα κάνουν πολλούς να αναρωτηθούν, πραγματικά, «Αν Τώρα Αντέχουν», στο φλογερό θέαμά της…

Το «Τώρα Δεν Αντέχεις», κυκλοφορεί από τη Siganos Music!

Ad