Ναύπλιο παραλίες

Ναύπλιο παραλίες : Κοντά στην Αθήνα βρίσκεται το εκπληκτικό μέρος με τα όμορφα σοκάκια και πολλές επιλογές για φαγητό! Ωστόσο, υπάρχουν μέρη τα οποία αξίζει να ανακαλύψεις για να μπορέσεις να περάσεις μια όμορφη μονοήμερη εκδρομή!

 

Το Ναύπλιο είναι μια πόλη η οποία απέχει από την Αθήνα περίπου 140χλμ (μιάμιση ώρα περίπου) και πολλοί είναι αυτή που επιλέγουν να την επισκεφτούν για να απολαύσουν μια μονοήμερη εκδρομή.

Κοντά στο Ναύπλιο, υπάρχουν παραλίες οι οποίες είναι ιδανικές για όλους και τα νερά τους σε περιμένουν για χαλάρωση και βουτιές.

Ναύπλιο παραλίες – Ποιες είναι αυτές

#1. Καραθώνα

Η παραλία βρίσκεται 4χλμ έξω από το Ναύπλιο και είναι βραβευμένη καθώς διαθέτει Γαλάζια Σημαία. Ψιλό βότσαλο και άμμος, υπέροχη θέα και από μακριά μπορείς το υπέροχο Παλαμήδι. Είναι ένα μέρος το οποίο επιλέγουν πολλές οικογένειες.

#2. Κονδύλι 

Η παραλία Κονδύλι βρίσκεται έξω από το Ναύπλιο στην κατεύθυνση προς Κάντια – Ίρια στα 17χλμ. Στην παραλία αυτή θα βρεις χοντρό και ψιλό βότσαλο και έχει σε πολλά σημεία βαθαίνει απότομα.

Υπάρχει beach bar όπου μπορείς  να αράξεις και να χαλαρώσεις!

#3. Τολό

Η παραλία βρίσκεται στο γνωστό χωριό και είναι ένας προορισμός ο οποίος είναι πολύ αγαπητός. Στην παραλία θα βρεις χρυσαφένια άμμο και είναι φουλ οργανωμένα τα πράγματα.

Τσέκαρε και αυτό : Σχέσεις : Πώς να απορρίψεις κάποιον που δε σου αρέσει