Ναυσικά Γερακουλάκου

H Ναυσικά Γερακουλάκου είναι μια από τις νέες παίκτριες που μπήκαν στο ριάλιτι μόδας “My Style Rocks” και θέλει με το στιλ της και την ιδιαίτερη προσωπικότητα της να δημιουργήσει θετικά συναισθήματα στους κριτές έτσι ώστε να πάρει υψηλές βαθμολογίες και να βρεθεί στον τελιό του project που παρουσιάζεται μέσω της συχνότητας του καναλιού ΣΚΑΙ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nafsika Gerak (@nafsika_gerak)

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Από την πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι φρόντισε να δείξει πως δεν βρέθηκε στο πλατό για να “χαϊδέψει” τα αυτιά κανενός και λέει τα πράγματα όπως τα σκέφτεται γιατί πιστεύει πως το στιλ είναι κάτι το οποίο πρέπει να κρίνεται με αλήθεια.

  • Ναυσικά Γερακουλάκου : Βιογραφικό, Instagram, ηλικία, καταγωγή, επάγγελμα

Η Ναυσικά Γερακουλάκου είναι 34 ετών και κατάγεται από τη Σπάρτη. Έχει μεγαλώσει στο υπέροχη Μάνη κα τα παιδικά της χρόνια ήταν γεμάτα όμορφες αναμνήσεις και πολλές ωραίες δραστηριότητες. Έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ στην Ιταλία και πλέον σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως interior designer μετά την απόφαση της να αφήσει το χώρο του μόντελινγκ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nafsika Gerak (@nafsika_gerak)

Είναι ένα κορίτσι το οποίο έχει ακριβό γούστο και το στιλ της το ονομάζει “casual chic”. Μάλιστα, δε διστάζει να φορά πολύ συχνά πολύ συχνά δημιουργίες φίλης της σχεδιάστριας και να είναι όλα στα μέτρα της.

Τρία χαρακτηριστικά της
  • Είναι ντόμπρα
  • Είναι δυναμική
  • Είναι ειλικρινής

Το Instagram της

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nafsika Gerak (@nafsika_gerak)


H Ναυσικά Γερακουλάκου είναι πολύ ενεργή στο Instagram και μοιράζεται καθημερινά φωτογραφίες από διάφορες στιγμές της. Ποζάρει με φίλους, με πανέμορφα ζωάκια τα οποία και λατρεύει ενώ δείχνει και στιγμές από ταξίδια της.

Πρόκειται για μια γυναίκα που αγαπά τη γυμναστική και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα ενώ οι πόζες με μαγιό ενθουσιάζουν κάθε φορά τους followers της. Τα έντονα μπλε μάτια της τραβούν πάντα την προσοχή κι φροντίζει να τα δείχνει όσο πιο συχνά μπορεί.

Τσέκαρε και αυτά: